Breaking News

Monthly Archives: آوریل 2019

آپنه ی خواب: یک دستگاه دهانی که می تواند به شما و شریک زندگی شما برای داشتن خواب بهتر کمک کند

16 آوریل 2019- محققان دندانپزشکی در بیمارستان دانشگاه هیروشیما یک روش جدید درمانی را برای آپنه خواب ابداع کردند و نتایج مثبتی را به دست آوردند. محققان، با اندازه گیری وضعیت راه های هوایی بیماران در حالتی که بر روی یک سطح دراز کشیده اند(شبیه سازی شرایط خواب)، با استفاده …

Read More »

استرس دوست یا دشمن؟

نویسنده: دکتر Michèle Reners 17 آوریل 2019 – “استرس” اصطلاحی است که اغلب بطور ناصحیح و نامناسب استفاده می شود. در دنیای امروز، تحت استرس بودن بیشتر با یک زندگی پرمشغله و فعال ارتباط دارد. در واقع، آنچه ما “استرس” می نامیم، یک پدیده ی پیچیده است که بدن ما …

Read More »

درمان های خانگی برای مقابله با بوی بد دهان

12 آوریل 2019 – علل بسیاری برای بوی بد دهان یا هالیتوزیس وجود دارد. گاهی ممکن است دهان شما منبع این بوی بد باشد. تجزیه ی ذرات غذایی و سایر مواد زائد تولید شده توسط باکتریها در داخل و اطراف دندان ها می تواند باعث بوی بد دهان شود. اگر …

Read More »

آیا شما الگوی مدیریت پوسیدگی ها را در روش درمانی خود تغییر داده اید؟

16 آوریل 2019 – مدیریت پوسیدگیها به روش فعلی با رویکرد جراحی بر درمان نشانه های بیماری(symptomatic treatment)، از طریق حفاری دندان و پر کردن استوار است. با این حال، نویسندگان یک مقاله جدید که در اول آوریل درDentistry Journal  منتشر شده است، نشان دادند که دندانپزشکان باید با استفاده …

Read More »

پیشرفتی در پیشگیری از استئونکروز استخوان فک

 11 آوریل 2019 – محققان USC و همکارانشان در پیشگیری از آسیب به فک، که یک عارضه ی جانبی در برخی از افراد تحت درمان دارویی سرطان یا پوکی استخوان است، موفقیتی را بدست آوردند. تحقیقاتی که اخیرا منتشر شده است، یک گام مهم در جهت درمان استئونکروز یا پوکی …

Read More »

زمان انجام پرتو درمانی در روز در شدت علایم موکوزیت دهانی تاثیر دارد

4 آوریل 2019 – ایجاد زخم های دردناک در دهان و گلو از جمله عوارض جانبی ناخواسته ی ناشی از پرتودرمانی برای اکثر سرطان های سر و گردن است. موکوزیت دهانی اغلب سبب مشکلاتی در بلع، خوردن و خوابیدن بیمار می شود. بیماران مبتلا به این زخم ها، اغلب به …

Read More »

ترکیبی از کامپوزیت و چسب برای افزایش بقای ترمیم های دندانی

15 آوریل 2019- به گفته ی محققان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم و بهداشت اُرگان(OHSU) ، ترکیبی که در تولید ضربه گیرهای قوی خودرو و حفاظت از عرشه های چوبی استفاده می شود، می تواند بقای رستوریشن های دندانی را افزایش داده و از بازگشت بیماران به مطب دندانپزشکی جلوگیری کند. …

Read More »

پلی مورفیسم ژنی عوامل تعدیل کننده ی ایمنی در پریودنتیت مزمن

پریودنتیت مزمن (CP)، به تخریب بافت های حمایت کننده از دندان ها و تحلیل استخوان آلوئولار اطلاق می شود. این بیماری در جمعیت انسانی گسترده است و یک مشکل مهم برای بهداشت عمومی محسوب می شود. پریودنتیت مزمن ناشی از مکانیسم های التهابی ایجاد شده توسط تعامل بین عوامل زیست …

Read More »

تاثیر فشار زمان بر عملکرد تشخیصی دندانپزشکان

5 آوریل 2019- با توجه به نتایج تحقیقات جدیدی که به رهبری دانشگاه پلیموث انجام شد، دندانپزشکان ممکن است اطلاعات تشخیصی مهمی را در بررسی تصاویر اشعه ایکس از دندان ها در شرایط فشار ناشی از کمبود زمان از دست بدهند. این مطالعه نشان می دهد که دندانپزشکان مراقبت های …

Read More »

بررسی میزان موفقیت درمان غیر جراحی پریودنتال

11 آوریل 2019 – آیا درمان غیر جراحی پریودنتال بر روی بیمارانی با عمق پاکت پریودنتال 5 میلیمتر یا بیشتر موفقیت آمیز است؟ یک مطالعه ی گذشته نگر با بررسی نتایج درمان بیش از 1100 بیمار در یک کلینیک، به این سوال پاسخ داد. محققان در سوم آوریل 2019 در …

Read More »